De Witte O gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.

De Witte Os verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is. Wij willen als wijnspecialist bijdragen aan verantwoord alcoholgebruik.

Door aan te geven dat je 18 jaar of ouder bent en verder gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Kijk dit wordt een dijenkletser maar dan in de goede betekenis. Hammen de smakelijke betekenis van het woord. We gaan helemaal los, Penélope Cruz als jonge vrouw in een van haar eerste rollen. Hier ontmoet ze Javier Bardem waarmee ze meer dan 14 jaar later uiteindelijk weer samen speelt en uiteindelijk mee trouwt.
Javier Bardem kreeg vele prijzen voor zijn rol in Jamon Jamon. De mooiste scène die me bij is gebleven is als de twee rivalen in de liefde met Hammen als prehistorische knuppels elkaar te lijf gaan. Spanje & Ham is nagenoeg synoniem. J
ullie worden kort bijgeschoold over de mooiste Ham ter wereld, de unieke wijnen van Xerez,  de pelgrimsroute Via del Plata en zovele mooie geneugten uit het interessante Iberisch Schiereiland. De wijnen die worden geschonken zijn de Verdejo Rueda Valtarre, de Bodega Tres Pilares Garnacha Selección.