De Witte O gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.

De Witte Os verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is. Wij willen als wijnspecialist bijdragen aan verantwoord alcoholgebruik.

Door aan te geven dat je 18 jaar of ouder bent en verder gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Filmtheater De Uitkijk en wijnhandel De Jonge Os (=nw generatie Witte Os) sluiten de handen wederom in één voor een avond waarop film en wijn samenkomen om de zintuigen te prikkelen.
De Wijnklassieker in mei wordt om van te smullen; Bourgondisch leven, hedendaags familiedrama, schitterende Franse vergezichten, het dag tot dag & jaar rond ritme op een wijnbedrijf prachtig uitgebeeld en als klap op de vuurpijl een heerlijke Pinot-Noir en/of Chardonnay in het glas. Vinoloog en levensgenieter Bas de Jong van De Jonge Os zal de film: Retour en Bourgogne inleiden en de bijpassende wijnen geheel in stijl toelichten.
Zoals gewoonlijk geniet je van een fles wijn voor slechts 5,- euro.