De Jonge Os gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.

De Jonge Os verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is. Wij willen als wijnspecialist bijdragen aan verantwoord alcoholgebruik.

Door aan te geven dat je 18 jaar of ouder bent en verder gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Over Bas de Jong

De Jonge Os is in het leven geroepen om je alles te leren over wijn! Oprichtster Letty de Jong wilde leren over wijn en miste een toegankelijk platform waar je kon proeven, leren en beleven! Vader en wijnexpert Bas de Jong helpt ons via de online wijnacademieproeverijen en events om kennis zo gemakkelijk mogelijk beschikbaar te maken! Maar wie is hij?

Over Bas de Jong en de Witte Os

Bas de Jong, misschien wel ’s Nederlands meest karakteristieke wijnkoper! Vanuit Zeist bestiert hij al meer dan 30 jaar zijn Wijnkoperij “De Witte Os”. Gevestigd in een bijgebouw van Slot Zeist ontvangt hij klanten om hen alles over wijn te vertellen, een ware beleving!

Gastrovino

Via Bas de Jong zijn we onderdeel van het Gastrovino. De ondernemers van Gastrovino kopen samen heerlijke wijnen en delicatessen in uit alle delen van de wereld. De wijnen zijn door de proevers met zorg geselecteerd. Gastrovino is continu op zoek naar het verhaal achter een wijn of wijnhuis. Door persoonlijk contact met de wijnmaker zie je zijn of haar passie voor het vak en krijg je een idee van de filosofie achter de wijn. Alleen op deze manier krijg je een boeiend assortiment. Uit alle belangrijkste wijn producerende landen, oude en nieuwe wereld, heeft Gastrovino een unieke selectie in huis. Doordat deze wijnen gezamenlijk ingekocht worden rechtstreeks bij de producent, zijn ze aantrekkelijk geprijsd en vind je deze wijnen exclusief bij Gastrovino winkels en De Witte Os.

“Wanneer je meer weet, wordt je wijn beter”