De Witte O gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.

De Witte Os verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is. Wij willen als wijnspecialist bijdragen aan verantwoord alcoholgebruik.

Door aan te geven dat je 18 jaar of ouder bent en verder gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Proeverij

Waarom een proeverij in Zeist of op locatie?

Een wijn komt pas écht tot leven bij een goed verhaal! Bas de Jong neemt je bij een wijnproeverij in Zeist of op locatie mee op een wereldreis langs alle facetten van wijn. Dit kan gaan over het productie proces en reputaties van wereldberoemde wijnhuizen. Ook informatie over druiven en alle zijtakken die het verhaal over een wijn kunnen versterken!

Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever kan de proeverij op locatie (kantoor, studentenvereniging) of in het sfeervolle proeflokaal van de Witte Os in Zeist plaatsvinden. In overleg zal de invulling van de proeverij bepaald worden en onderdeel van de prijs kan aanvullende catering zijn. Neem contact met ons op.

Enkele voorbeelden:

  • Proeverij Studie vereniging Amsterdam. 6 wijnen, Risotto gekookt in het kantoor en aanvullende catering.
  • Proeverij Consultancy kantoor: 30 personen met 8 wijnen in combinatie met de lokale delicatesse handel!
  • Film/wijn event : Elke 2 maanden verzorgen wij een wijn/film avond bij de uitkijk. We verzorgen een mini proeverij over enkele wijnen bijpassend bij de film. We zijn flexibel om bij veel verschillende type evenementen of groepen de juiste wijn uit te zoeken.

Enkele feedback en reacties naar aanleiding van de proeverijen:

  • “Een onvergetelijke avond”
  • “Veel lof voor de leuke manier van presenteren”
  • “Een aanrader”

Wij zijn geheel zelfvoorzienend dus kunnen alles meenemen, van glaswerk tot keukenblok of risotto pan! Een wijnproeverij in Zeist of op locatie! We werken veel in thema’s en kunnen daarbij ook het eten verzorgen. Mocht u interesse hebben, dan hebben wij ook een prachtig proeflokaal in een oude kelder in Zeist (cave 1768) 7 min treinen vanaf Utrecht. Kijk hieronder voor een snelle impressie van het proeflokaal!

Interesse? Neem snel contact met ons op!