De Witte O gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.

De Witte Os verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is. Wij willen als wijnspecialist bijdragen aan verantwoord alcoholgebruik.

Door aan te geven dat je 18 jaar of ouder bent en verder gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Toegang 15,- inclusief een fantastische fles Italiaanse wijn!

Koop je kaarten nu hier!

Op 14 Juni zal filmtheater de Uitkijk te Amsterdam volledig in het teken staan van wijn! Om 21:00 openen de deuren en kan je gaan genieten van een fantastische film genaamd Cinema Paradiso! Een bijzondere avond want het is een bioscoopfilm over een bioscoop!

De film is enorm gelauwerde film; overstelpt met filmprijzen. Tijdens de introductie van de film gaan we in op de  rol van de cinema, maar ook circus uit de tijd toen er nog geen of nauwelijks televisie was. Wat is daar nu voor in de plaats gekomen…? Daarnaast gaat het over het andere Italië, enkele interessante lichtpunten aangestipt. Ja ja, Dante mag niet achterwege blijven!

Natuurlijk schenken wij weer heerlijke wijnen tijdens de film zodat beeld, geluid, smaak en geur elkaar in rap tempo afwisselen. De Jonge Os koos voor een van de meest gelauwerde druiven uit Italië, de Soave uit de streek Veneto. Verder trekken wij voor jullie open de Tenuta Corte Giacobbe van de Famiglia Francesca Dal Cero en de Sangiovese van Tenuta Montecchiesi uit de Chianti/Toscane.