De Witte O gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.

De Witte Os verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is. Wij willen als wijnspecialist bijdragen aan verantwoord alcoholgebruik.

Door aan te geven dat je 18 jaar of ouder bent en verder gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Toegang 15,- inclusief een fantastische fles Californische wijn!

Koop je kaarten nu hier!

Op 1 Februari zal filmtheater de Uitkijk te Amsterdam volledig in het teken staan van wijn! Om 21:00 openen de deuren en kan je gaan genieten van een fantastische film genaamd Sideways! Het wordt een bijzondere avond want Sideways is een echte wijnfilm!

Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige roman van Rex Pickett. De film werd bekroond met een Oscar en een Golden Globe. Ook veroorzaakte de film grote toename in het wijntoerisme in Californië. Op deze bijzonder avond zal levensgenieter en vinoloog Bas de Jong de film inleiden en iedereen wegwijs maken in de wereld van wijn. Natuurlijk onder het genot van een mooi glas wijn.