De Witte O gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.

De Witte Os verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is. Wij willen als wijnspecialist bijdragen aan verantwoord alcoholgebruik.

Door aan te geven dat je 18 jaar of ouder bent en verder gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Een De Jonge Os wijnabonnement

Voordelen van een wijnabonnement?

Met  een wijnabonnement van De Jonge Os heb je altijd lekkere wijn in huis! Dit zijn speciaal geselecteerde mooie wijnen binnen jouw budget. Met een dergelijk abonnement kun je spelenderwijs leren over wijn: elke fles heeft een wijn-wrap met inhoudelijke informatie; leuke wijn weetjes en maaltijd-ideeën. Wijncolleges van vinoloog Bas de Jong bij je thuis (via je scherm): op elke wrap vind je een link naar de bijbehorende wijn-tutorial. Na 3 maanden evalueren wij samen met jou het abonnement en kan jij deze bijstellen op basis van jouw smaakontwikkeling. (TIP: gebruik hiervoor de bijgeleverde wijn-wraps!)

Hoe een abonnement samenstellen?

Na elke box heb je de mogelijkheid om de prijs op te hogen (als je toe bent aan iets luxere wijnen) of verlagen (als je bijvoorbeeld een feestje gaat geven).

“Tijdens een intake gesprek door vinoloog en wijnkenner Bas de Jong zullen we samen tot een voorstel komen voor een wijnabonnement”

Vul voor het aanvragen van een abonnement onderstaand formulier in dan nemen we contact op voor het inplannen van jouw perfecte abonnement! Tijdens het intake gesprek met vinoloog zullen we ingaan op jouw persoonlijke voorkeuren, levensstijl en drinkpatronen. Wil je nooit misgrijpen als spontaan vrienden over de vloer komen, sluit dan nu een wijnabonnement af bij De Jonge Os!