De Witte O gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.

De Witte Os verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is. Wij willen als wijnspecialist bijdragen aan verantwoord alcoholgebruik.

Door aan te geven dat je 18 jaar of ouder bent en verder gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Filmtheater De Uitkijk en De Jonge Os organiseren een speciale ontmoeting tussen de moderne klassieker ‘Captain Fantastic’ en twee bijzondere wijnen uit Californië. Vinoloog Bas de Jong zal de film inleiden en de bijpassende wijnen geheel in stijl toelichten.

Een warm welkom van De Jonge Os zelf;

Vanavond gaat alles (ik bedoel alles(?) .. op de schop. De inspanning van de “hoe hoort het eigenlijk”-Goeroes (Emmy G .., Dr Spock, Jord Kelder..) kunnen op de brandstapel.
Geen onderwerp blijft onbesproken. De hoofdvragen over opvoeding, religie en afscheid komen vol aan de bak.

Met een knipoog en ook serieus zonder te zwaar te zijn. We gaan vanavond, onder het genot van een mooie fles wijn geen onderwerp uit de weg. Geen moment ontspoort het verhaal in deze prachtig gemaakte film. Na vandaag gaat de wereld veranderen. Te beginnen in Amsterdam.

We ontkurken de extra mooie Zinfandel en Chardonnay uit Californië van Cloud Break – O’Neill Family.

Prosit(!)