De Witte O gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.

De Witte Os verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is. Wij willen als wijnspecialist bijdragen aan verantwoord alcoholgebruik.

Door aan te geven dat je 18 jaar of ouder bent en verder gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Filmtheater De Uitkijk en De Jonge Os organiseren wederom een filmavond, dit keer
de film Zabriskie-point gemaakt in de spreekwoordelijk wilde jaren ‘60’, het gaat er wild en heet aan toe.
Death Valley • op de warmste plek in de America’s wordt de hoogste temperatuur ooit gemeten: 51,3graden Celsius.

Waarom is deze film geknipt om er het label WIJNKLASSIEKER aan op te hangen?
Is het hoe warmer hoe beter de druiven rijpen, hoe smaakvoller de wijn? Gaan we het, meer serieus over de gevolgen van de klimaatopwarming voor de productie van zeer mooie wijnen hebben? Of spreken de in gang gezette veranderingen uit de jaren -60 ons meer aan? Zijn we de traditionele ‘old-world’ manier van wijn maken een beetje zat?

Kom woensdag 23 september om 21.00 uur naar Filmtheater De Uitkijk en ook nu weer zal Bas de Jong van Wijnkoperij De Witte Os jullie bijpraten over de rijke geschiedenis en cultuur uit de wijngebieden en wie weet nemen we ook nog een kijkje in de toekomst…