De Witte O gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.

De Witte Os verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is. Wij willen als wijnspecialist bijdragen aan verantwoord alcoholgebruik.

Door aan te geven dat je 18 jaar of ouder bent en verder gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies.

De film Wijn Klassieker in Theater de Uitkijk met in de hoofdrol Amadeus. Een volle zaal, een mooie film, een goed verhaal en iedereen een fles heerlijke Oostenrijkse muzikale wijn!

3 augustus was een avond waarop film, muziek en wijn samenkwamen en de zintuigen deden prikkelen: Filmtheater de Uitkijk en wijnhandel De Jonge Os organiseerden een muzikale ontmoeting tussen Amadeus en Oostenrijkse wijn. Vinoloog Bas de Jong en levensgenieter Letty de Jong van De Jonge Os leidden de film in en aan bijpassende wijn was geen gebrek!