De Witte O gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.

De Witte Os verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is. Wij willen als wijnspecialist bijdragen aan verantwoord alcoholgebruik.

Door aan te geven dat je 18 jaar of ouder bent en verder gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies.

De Jonge Os Events

Genieten als wijnliefhebber!

In contact komen met wijn, wijnkennis en ander wijn liefhebbers? De Jonge Os Events! De Events zijn in het leven geroepen om wijnliefhebbers bij elkaar te brengen voor een mooie avond of middag uit. Tijdens het event kunt u als wijnliefhebber andere wijnliefhebbers ontmoeten, wijnen proeven/ruiken/beleven maar vooral genieten! Genieten van heerlijke wijnen, eten en goed gezelschap:

Hier onder enkele voorbeelden van de events die we organiseren:

  • Wijnavond in samenwerking met onze “oudere broer” De Witte Os in Zeist. Diverse vrijdagen per maand wordt in Zeist op vrijdagavond een inloop georganiseerd voor (aanstormend) wijnliefhebbers. Hier kun je voor een klein bedrag mee eten met de keuken van De Witte Os en zal er een centraal thema zijn. Houdt de agenda in de gaten voor de eerstvolgende edities!
  • In samenwerking met theater “De Uitkijk” in Amsterdam organiseert de Jonge Os de thema avonden “wijnklassiekers”. Dit zijn filmavonden waarbij een bekende film wordt uitgezonden die voorafgegaan wordt door een korte wijnproeverij. Gedurende 10 minuten doet wijnexpert Bas de Jong een introductie over een wijn bijpassend bij het thema van de film. De film + fles wijn is voor slechts 15 euro,-!
  • De Jonge Os op locatie voor een proeverij, catering voor bedrijfsevent, vrijdagmiddag borrel of fair! De Jonge Os is specialist in het organiseren van wijnproeverijen tot 150 personen! klik voor meer informatie over proeverijen op deze link. Zou je een catering of vrijdagmiddagborrel willen organiseren, neem dan contact met ons op!

De agenda wordt beheert in samenwerking met onze “oudere broer” De Witte Os. Klik hier voor de agenda!

De beslommeringen van een wijnkoper

Geen tijd voor een event maar wil je toch “virtueel” onderdeel zijn van de beslommeringen van een Wijnkoper? Volg wijnkoper Bas de Jong via Facebook en Instagram!