Toma Tempranillo

Over de wijn Toma Tempranillo

De Toma Tempranillo bevat rijp geoogste druiven ondergaan een koele fermentatie in roestvrijstalen vaten om de fruitigheid in de wijn te behouden. In het glas ontspringen vriendelijke fruitaroma’s van zwarte bessen en kersen. De smaak is zacht en ongecompliceerd.

Over de producent Bodegas Cruz del Sur

Het wijngebied La Mancha bevind zich in hartje Spanje ten zuiden van Madrid en maakt deel uit van de wijnregio Castilla-La Mancha. Het wijngaard areaal betreft 190.000 ha. en is de afgelopen jaren sterk gerenoveerd dankzij subsidies van de Europese Unie. Wijngaarden werden gerooid of herplant met jonge druivenstokken en de wijnkelders ondergingen ingrijpende technische moderniseringen.
Met de TOMA serie levert Bodegas Cruz del Sur het resultaat van deze vernieuwingen. Wijnliefhebbers die voor een mooie prijs lekkere wijnen willen drinken doen met deze TOMA serie de juiste aankoop. Met gebruik van moderne vinificatie methoden, subtiel gebruik van eikenhouten vaten en roestvrijstaal worden fantastische frisse en speelse wijnen geproduceerd.