De Jonge Os gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.

De Jonge Os verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is. Wij willen als wijnspecialist bijdragen aan verantwoord alcoholgebruik.

Door aan te geven dat je 18 jaar of ouder bent en verder gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Over De Jonge Os

Over De Jonge Os

“Genieten is een serieuze zaak!” – De lijfsspreuk van mijn vader. Als dochter van een wijnkoper en vinoloog kon het niet anders dan dat ik ook een kenner en liefhebber zou worden. Liefhebber, Ja! Kenner, niet direct! Want ook ik liep vaak tegen dezelfde wijnvragen op als menig andere drinker. Je staat lekker te koken voor je vrienden maar je hebt geen idee welke wijn daar goed bij combineert – je wilt eigenlijk wel eens eenlekkere volle rode die altijd kan of zo’n frisse witte die het goed doet op de borrel maar je vindt nergens de juiste informatie op de fles – Je bent de supermarktwijn inmiddels wel ontgroeid maar mist nog net de handvaten om de juiste wijn voor die juiste gelegenheid te selecteren.

Herken je dit? Ik besloot er wat mee te gaan doen en mijn liefde voor wijn te delen! Vele uurtjes studeren, brainstormen met mijn vader, bedrijfsplannen schrijven en wijnen proeven later was De Jonge Os een feit! Ik hoop dat jullie ook zo enthousiast worden van De Jonge Os!

Op zoek naar het ontwikkelen van je wijnkennis?

Dit is het gene wat de Jonge Os uniek maakt. We verzorgen leuke wijn tutorials waar Bas de Jong je meeneemt in de wondere wereld van wijn. De wijn tutorials zijn onderverdeeld in categorieën zoals wijnen, druiven, landen, wijntermen en het productie proces. Om “real life” actief met je wijn ervaring bezig te zijn worden diverse events georganiseerd zodat je kan proeven en ruiken maar vooral… genieten!

Op zoek naar gewoon een lekkere wijn? 

Bekijk in de webshop alle wijnen die de Jonge Os aanbiedt. De wijnen arriveren bij je thuis met interessante info-wrap over de wijn. Deze wrap bevat ook een handige QR-code waarmee je direct de bijbehorende wijninstructie van wijnexpert Bas de Jong kunt openen. Hierdoor heb je je ideale proeverij thuis aan je keukentafel! Dit is ook een leuke tip om samen met vrienden te doen!